Over ons

Tumag, uw partner voor precisie in metaal en kunststoffen.

Tumag is de specialist op het gebied van ontwikkeling, engineering en fabricage van 2K en Multi-cavity matrijzen. Kwaliteit, productiviteit en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van precisie gereedschappen heeft Tumag een sterke reputatie op het gebied van technologische oplossingen.

Tumag heeft een team van 30 specialisten beschikbaar voor het ontwikkelen, realiseren, en valideren van de optimale oplossing voor uw behoefte aan kwalitatief hoogwaardige precisie gereedschappen.

Marktoriëntatie

Met Tumag als uw tooling partner, maakt u gebruik van onze uitgebreide kennis en ervaringen binnen diverse markten. U kunt vertrouwen op onze expertise, zowel intern als via ons netwerk, om de ideale oplossing voor uw technologische uitdagingen te realiseren.

Marktsegmenten waarin wij actief zijn: pharma-, medical, verpakkings-, papier-, automotive-, electronics-, nucleair- en kunststof- industrie.

Lees meer over onze markten op de detailpagina.

Van concept, ontwikkeling tot en met serieproductie is Tumag uw partner.

Competenties

Technische focus:
Kennis op het gebied van maakbaarheid, aanmaaktechnologie en spuitgieten.

Resultaat gericht:
‘De beste oplossing levert het optimale product’

Complexe uitdagingen vragen deugdelijke oplossingen:
‘Een gezamenlijk succes is de basis voor een gezamenlijke toekomst’

Project Management:
‘Begeleiding door professionals met een passie voor techniek’

Als total solution supplier leveren wij een meerwaarde. Wij zijn partner van concept tot serie productie. Door deze benadering fungeert Tumag als een verlengstuk van de ontwerp-, productie- en service-afdelingen van haar klanten. Het resultaat: een aanzienlijke reductie in doorlooptijd, realisatie en marktintroductie van het product.

Tumag beschikt over een uitgebreid netwerk waardoor ook grote matrijsprojecten gerealiseerd kunnen worden. Door onze projectmanagement benadering verloopt alle communicatie met onze klanten via een toegewezen projectteam zodat de klant één aanspreekpunt heeft voor alle vragen en wensen.